Често задавани въпроси

Кучето ми получава ли достатъчно внимание и осигурени ли са ежедневни грижи ?

– Това, което предлагаме на всички домашни любимци, гостуващи при нас включва: 24 часови грижи от специализиран и обучен персонал, хранене с качествени гранули, ежедневно излизане в парка, ежедневна хигиенизация на спалните помещения и зелените площи, подово отопление, ветеринарен контрол (при нужда), както и други допълнителни услуги. За доброто настроение на нашите гости сме осигурили и музикално озвучение по целия имот.

Има ли ограничения за кучешки породи или за размера на домашния любимец?

– Много хотели не приемат големи породи кучета, защото изискват повече внимание и грижи. От наша страна подобен вид ограничение няма да срещнете. Благодарение на добрите условия, добре обучения персонал и модерната база, с която разполагаме – всяко куче, независимо от породата си, ще се чувства добре при нас!

Какви удобства предлагате за домашните любимци?

– Хотел за кучета „Дона“ предлага различни услуги и удобства, които ще направят престоя на домашния Ви любимец възможно най – приятен. Осигуряваме разнообразни игри, къпане и подсушаване, игра с малки кучета в „Парк за кучета“ с персонал под наблюдение, както и индивидуална разходка до язовира. Хотелът предлага и специализиран транспорт.

Какво става, ако кучето ми се разболее по време на престоя си в хотела?

– Хотелът работи със ветеринарен лекар, който е на разположение 24/7 за оказване на съдействие при възникнало неразположение от страна на домашния Ви любимец.

С каква храна разполагате и има ли възможност да осигурим наша храна?

– Храним домашните любимци само с качествени гранули. Ако техните стопани имат предпочитания, може да предоставят специална храна, която да отговаря на техните индивидуални нужди.

Домашният ми любимец ще разполага ли с отделно помещение?

– Всеки гост се настанява САМ в самостоятелна или двойна стая, в зависимост от неговата порода и  темперамент. Изключение правят кучета на един стопанин и само по негово желание. За ваше улеснение предлагаме няколко вида стаи, с подово отопление, възможност за ползване на климатик, самостоятелно настаняване на майка с малки. Към всяка стая, домашния Ви любимец получава безплатно самостоятелна градинка с къщичка за игра в „Парк за кучета“. Ежедневно почистване на спалното помещение, винаги прясна вода и първокачествена храна, както и транспорт до парка и обратно.

Изискват ли се документи за ваксинация или обезпаразитяване?

– За да подсигурим безопасното пребиваване на всички гости на хотела, при настаняването на вашият домашен любимец е необходимо да представите следните документи: паспорт на кучето със задължителните ваксини и обезпаразитяване, както и документ за самоличност на стопанина.